اسلایم

sarina-사리나 · 08:00 1399/07/06

خمیر بازی که بزرگترها را هم معتاد می‌کند - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

می دونم می دونین چیه اما طرز نگه داریشو با چند تا چیز مهم دیگه هم گذاشتم بکوب رو ادامه مطلب ...

سلایم یک محصول در رده اسباب بازی است که اولین بار توسط شرکت [[متل |متل (شرکت]ساخته شد. این محصول برای اولین بار دردر فوریه 1976 به بازار معرفی شد و در سطل زباله پلاستیکی تهیه و فروخته می شد.  این ماده متشکل از یک ماده چسبناک غیرسمی و نرم و شکل پذیر و به رنگ سبز لجنی بود که در ابتدا از صمغ گوار ساخته می شد.  تغییرات مختلف اسلایم در طی سال های بعد تولید و عرضه شد، از جمله اسلایم حاوی حشرات، مردمک چشم و کرم پلاستیکی بود.

در اواخر دهه 1970 بازی بورد هیولای اسلایمی ارائه شد. هدف از این بازی جلوگیری از لاغر شدن قطعه بازی شما توسط یک هیولای پلاستیکی بلند بود که از دهانش اسلایم تراوش می کرد. سایر شرکت های سازنده اسباب بازی، اسلایم های مخصوصخود را تولید کردند. برای نمونه ژل بازی  که به شکل های مختلف در ارقام منتخب در خط تولید اسباب بازی جن گیر کنر فروخته می شد.

بعد از درست کردن اسلایم باید طوری آن را نگهداری کرد که تازه بماند و هوا به آن نفوذ نکند، برای نگهداری از اسلایم چند روش وجود دارد:

  1. استفاده از پلاستیک های زیپی: اسلایم را درون پلاستیک زیپی قرار داده، سعی کنید پلاستیکی انتخاب می کنید نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک، بلکه به اندازه اسلایم باشد. هوا را از پلاستیک خارج کرده و سریعاً زیپ پلاستیک را ببندید. سپس برای افزایش عمر بیشتر اسلایم آن را درون یخچال قرار دهید تا روند نفوذ و رشد باکتری ها را کند.
  2. استفاده از ظرفی که هوا به آن نفوذ نکند. ظرفی مثل ظرف غذا یا شیشه های مربا انتخاب کنید و اسلایم را در آن قرار داد. می توانید اسلایم را ابتدا در پلاستیک گذاشته و سپس در ظرف قرار دهید.

نکته مهم که باید در نظر داشت این است که خمیر جادویی اسلایم را از سطوح کثیف دور نگه داشت. به عنوان مثال اگر اسلایم روی سطح خاکی بیفتد، باید آن را دور انداخت. حتماً قبل از استفاده از اسلایم دست ها را با صابون و آب شست تا باکتری های موجود در دست ها اسلایم را خراب نکند. بعد از استفاده از اسلایم نیز دست ها را شست. 

انواع اسلایم:

  1. بلک لایت
  2. شب تاب
  3. برفی
  4. متالیک
  5. مات
  6. خامه ای
  7. کلیلی
  8. کهکشانی
  9. پفکی
  10. آدامسی
  11. دونه دلبر
  12. خامه پوفالو
  13. رنگی

تمام

اینا رو از ویکی پدیا می گیریم همه چیو