دسر پاناکوتا

sarina-사리나 sarina-사리나 sarina-사리나 · 1399/07/14 05:09 · خواندن 5 دقیقه

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

برای اموزش بکوب رو ادامه مطلب...

 

پاناکوتا (panna cotta) یکی از خوراکی های خوشمزه و جذاب است که می‌تواند به عنوان یک دسر شیک و مجلسی استفاده شود. اصالت دسر پاناکوتا ایتالیایی(Italian desserts) است و در دسته ی پودینگ ها قرار می‌گیرد. در زبان ایتالیایی، پاناکوتا به معنی خامه‌ی پخته شده است. پاناکوتا از ترکیب شیر، شکر، خامه و ژلاتین تهیه می‌شود. پاناکوتا را با قهوه، وانیل و دیگر افزودنی ها، طعم دار می شود. پاناکوتا یکی از گزینه های مناسب برای داشت یک دسر خوشمزه در یک مهمانی است. در ادامه شما را با طرز تهیه پاناکوتا آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا وانیلی
شیر: 1 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
خامه: 400 گرم
پودر ژلاتین: 3 قاشق چای خوری
وانیل: نصف قاشق چای خوری
دستور تهیه دسر پاناکوتا وانیلی
در مرحله اول برای درست کردن یک دسر پاناکوتا وانیلی خوشمزه، یک قابلمه با اندازه مناسب را تهیه کنید و 1 پیمانه شیر را در آن بریزید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید، فقط لازم است که شیر گرم شود، به جوشیدن آن نیاز نیست.

در  گام دوم، بعد از اینکه شیر را گرم کردید. مقداری از آن را بردارید و در یک کاسه فلزی بریزید، سپس پودر ژلاتین موجود را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید . البته باید به روش بن ماری، یعنی با استفاده از بخار آب، مانند بخار سماور برای حل کردن پودر ژلاتین استفاده کنید. و هنگام اضافه کردن پودر ژلاتین، مرتباً شیر را هم بزنید تا به ژلاتین به صورت گلوله ای تبدیل نشود.

در مرحله ی بعدی، بعد از اینکه کاملا پودر ژلاتین را با شیر مخلوط و یکدست کردید، آن را به مابقی شیر های موجود در قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس دوباره قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و باز هم دقت کنید که مخلوط شیر و ژلاتین به جوش نیاید. ولی اگر اشتباهاً آن را به جوش آوردید، آن را از روی اجاق گاز برای مدتی پایین بیاورید تا خنک شود. و دوباره آن را بر روی اجاق گاز قرار دهید.

در مرحله‌ی بعدی یک کاسه مناسب تهیه کنید و خامه صبحانه را به همراه نصف پیمانه شکر را به آن اضافه کنید. سپس با استفاده از یک همزن برقی و با همزن دستی، خامه و شکر را آنقدر هم بزنید تا خامه شما، فرم و ساختار یکدستی به خود بگیرد.

در گام بعدی باید مخلوط خامه و شکر همزده را به قابلمه شیر که بر روی حرارت ملایم اجاق گاز است، اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه نصف قاشق چای‌خوری به مواد وانیل اضافه کنید و آن ها را مجدداً به خوبی هم بزنید.

در مرحله بعدی، بعد از اینکه مواد را به خوبی هم زدید، و یک مخلوط یکدست را به وجود آوردید، قابلمه را از روی اجاق گاز پایین بیاورید و بگذارید تا سرد شود و برای ریختن در قالب آماده شود. در مدت زمانی که مواد در حال سرد شدن است، شما قالب یا ظرف مورد نظرتان را آماده کنید. بعد از اینکه کمی مایه پاناکوتا خنک شد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید. سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

طرز تهیه پاناکوتا دسر ایتالیایی

بعد از اینکه پاناکوتا را آماده کردید، نوبت به آماده سازی سس میوه است تا بر روی پاناکوتا ریخته شود و  سرو شود. برای آماده کردن سس میوه، باید میوه ای را که می خواهید با آن سس تهیه کنید را چند ساعت در فریزر قرار داده باشید تا کاملا یخ بزند. سپس میوه های یخ زده را در یک میکسر بریزید و به آن دو قاشق غذا خوری پودر قند نیز اضافه کنید. میوه های بخ زده را کاملا میکس کنید تا یک ترکیب یک دست حاصل شود.

بعد از اینکه پاناکوتا سفت و آماده شد، می توانید سس میوه ای را که درست کردید را بر روی آن بریزید و سرو کنید

اگر با محدودیت زمان و امکانات مواجه هستید، می توانید پودر آماده پاناکوتا را تهیه کنید و با آن پاناکوتا درست کنید.
پاناکوتا را می توان به همراه ژله نیز درست کرد. ک یک دسر بسیار خوشمزه و جذاب است.
طرز تهیه پاناکوتا که به آموزش آن پرداختیم، برای چهار نفر مناسب است. در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت مواد اولیه را تغییر دهید.

منبع اکالابلاگ