کیمچی ( غذای کره ای درخواستی)

sarina-사리나 sarina-사리나 sarina-사리나 · 1399/08/06 08:48 · خواندن 2 دقیقه

من نه درست کردم و نه خوردم.

تعریفشو خیلی شنیدم .

 

😐

موادش تو ایران هست 

مواد لازم :

کلم : 1 عدد

ترب سفید خلال شده : یک پیمانه

نمک : نصف پیمانه

زنجبیل رنده شده یا پودر : یک قاشق مربا خوری 

پیازچه خلال شده : یک پپیمانه

پودر فلفل ( پودر چیلی هم می تونه باشه ) : یک پیمانه

سیر رنده شده : دو حبه

اب : یک پیمانه

مرحله اول

کلم  را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را با آب بشویید. در حین شستن حواستان باشد که برگ‌هایش از هم جدا نشوند.

مرحله دوم

لا‌به‌لای برگ‌های کلم نمک بپاشید و آن را برای حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان کاملا نرم شود و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودرفلفل  سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.

مرحله سوم

دستکش دست کنید و بدون اینکه برگ‏های کلم از هم جدا شود لا به ‌لای برگ‌هایش را از موادی که آماده کردید بریزید. این مواد را در ظرف در بسته قرار دهید. کیمچی را دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید.

مرحله چهارم

در بیشتر شهرهای کره و همچنین رستوران‌های کره‌‏ای، کیمچی به عنوان ترشی و در کنار غذای اصلی سرو می‌‏شود ولی در بعضی از شهرهای کره، آن را به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج میل می‌‏کنند.

تقریبا نصف ایدلا عاشقشن

زمانش زیاده

بعدا زمان کم می زارم

از کتاب کاله