دستور پخت دوکبوکی

Parmis 파 르 마 · 11:49 1400/08/22

عکس دوکبوکی

دستور پخت دوکبوکی ای که هممون توی فیلما میبینیم و دلمون میکشه....

درجه سختی : متوسط

زمان تهیه ۳۰ دقیقه

زمان پخت ۴۰ دقیقه

 

مواد لازم کیک :

آرد برنج

۲ لیوان

نمک

۱/۲ قاشق چای خوری

آب جوش

۱ لیوان

روغن کنجد

۱ قاشق غذا خوری

 

مواد سس

پیازچه

۱ دسته

آب جوش

۴ لیوان

فلفل چیلی

۳ قاشق غذا خوری

شکر

۲ قاشق غذا خوری

سس سویا

۱ قاشق غذا خوری

رب گوجه ‌فرنگی

۲ قاشق غذا خوری

کلم سفید خردشده(اختیاری)

۲۰ گرم

نودل (اختیاری)

۱ بسته

ماهی خشک (اختیازی)

۵ عدد

سیر

۳ حبه

تخم مرغ آب پز

۳ عدد

 

 

 

 

1.برای تهیه کیک برنجی : ابتدا آرد برنج را با نمک مخلوط کرده و یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید.مخلوط را آرام هم بزنید تا به صورت تقریبا خمیری در آید.

 

۲.روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و با چنگال دو سوراخ بروی پلاستیک ایجاد کرده سپس ظرف را به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.

 

۳.بعد از دو دقیقه خمیر را از مایکروفر درآورده و خوب ورز دهید و سپس دوباره روی آن را پوشانده برای ۲ دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید. سطح صافی را با روغن کنجد چرب کرده خمیر را بر روی آن بگذارید و آن را بصورت رول های به قطر ۲ یا ۳ سانت رول کنید. رول ها را با فاصله ی ۵ سانت برش بزنید.

 

۴.دوکبوکی(سس): در صورت استفاده از ماهی کولی آنها را  پاک کرده و در ۴ لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت بروی حرارت بگذارید. بعد از گذشت نیم ساعت ماهی ها را در اورده و سیر، پودر فلفل، شکر، روغن کنجد، رب چیلی یا رب گوجه را به آب اضافه کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه حرارت ببیند.

 

۵.بعد از گذشت ۵ دقیقه کیک برنجی ها را نیز به آب اضافه کرده و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند.در مرحله آخر نودل، کیک ماهی، پیازچه، کلم، و تخم مرغ های آب پز را اضافه کرده و بعد از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

 

۶.برای سرو کردن نیز می توانید کمی کنجد بر روی دوکبوکی ها بریزید.

 

۷.این مواد و میتونین خودتون به سلیقه خودتون و ذائقه کم و زیاد کنین اما هرگز مواد اصلی رو حذف نکنین😉